Konsultationer og priser

Find den konsultationen der passer dig, og book tid for at få hjælp til dine problemer og værktøjer til at forebygge dem.

Konsultationer

Forsamtale

199,-

Er du i tvivl om hvad Billund Osteopati kan tilbyde dig? Så kom forbi til en samtale, hvor vi kan afklare, hvordan et behandlingsforløb til dig kan se ud.
Inkluderer ikke behandling.

afsat op til 20 min

Anbefales til nye patienter

Udvidet konsultation

699,-

Jeg sætter ekstra tid af, så jeg kan få et tydeligt billede af dine udfordringer, og skræddersy den helt rigtige behandlingsplan til dig. Du modtager behandling og vejledning.

afsat op til 60 min

Normal konsultation

599,-

Vi ser på dine udfordringer og sikre at du modtager den relevante behandling og vejledning.

afsat op til 45 min

Opfølgende konsultation

349,-

Kan bruges, når du er i gang med et forløb/tidligere har modtaget behandling hos mig, og dit problem ikke nødvendigvis kræver samme tid som til en normal behandling.

afsat op til 30 min

Forløb

Behandlingsforløb

Normal pris: 3543,-

2999,-

Har du et problem, der kræver flere behandlinger, eller har du brug for hjælp til at få din krop i bedre form, så vælg dette forløb.

  • Udvidet konsultation
  • 3 normale konsultationer
  • 3 opfølgende konsultationer

Forløbet skal anvendes indenfor 1,5 år fra købsdatoen

Udvidet behandlingsforløb

Normal pris: 7085,-

5999,-

Har du brug for et længere forløb, fx for at komme i bedre form eller få behandling efter en kompleks skade eller operation, så vælg dette forløb.

  • Udvidet konsultation
  • 6 normale konsultationer
  • 8 opfølgende konsultationer

Forløbet skal anvendes indenfor 1,5 år fra købsdatoen

Ret din tid

Har du booket en tid, som alligevel ikke fungerer for dig? Det er desværre ikke muligt at rette din tid. I stedet skal du aflyse din tid og booke en ny.

Aflyser du senere end 24 timer før din aftale skal du kontakte klinikken på kontakt@billund-osteopati.dk. Gør du ikke det, kan det betyde fuld betaling.

Sundhedsforsikring

Har du en skade, så vær opmærksom på, at en række forsikringsselskaber dækker osteopatisk
behandling. Undersøg din forsikringspolice (privat eller via arbejde) og se om de dækker.

Benytter du dig af din sundhedsforsikring, så vær opmærksom på nedenstående:

  • Klinikken skal have modtaget dine forsikringspapirer seneste ved din første aftale på klinikken. Du kan sende papirerne på forhånd til kontakt@billund-osteopati.dk eller medbringe dem ved din første aftale.
  • Hvis din forsikring ikke dækker det fulde beløb for din behandling, kan der være en egenbetaling, der afregnes efter hver behandling.
  • Det er dit ansvar at have styr på din forsikringsdækning (fx antal behandlinger, tidsperiode, beløbsdækning). Ved manglende dækning vil regningen blive sendt til dig. Dine udgifter til behandling er et spørgsmål mellem dit forsikringsselskab og dig.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”

Hvis du er medlem, kan du få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”. På sygeforsikring.dk kan du se hvad Sygeforsikringen “danmark” giver i tilskud, samt læse hvilke betingelser der gælder.

Bemærk: Der gives ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.