Om klinikken

Billund Osteopati er en klinik, der drives udelukkende af mig, Jeppe Bjerre Smed. Jeg er på klinikken mandag, onsdag og torsdag.

Kontakt

Email

kontakt@billund-osteopati.dk

Har du spørgsmål, så send mig gerne en mail.

Telefon

55 44 33 00

Telefontid: mandag, onsdag og torsdag 12.15 -12.45.
Bemærk, jeg kan ikke modtage SMS’er på ovenstående nummer.

Hvem er jeg

Siden jeg tog min bachelor i fysioterapi, har jeg arbejdet intensivt for at dygtiggøre mig som sundhedsprofessionel. Jeg har bl.a. uddannet mig som idrætsfysioterapeut og taget en 5-årig osteopat-uddannelse. Det betyder, at jeg i dag er autoriseret osteopat og fysioterapeut. Læs her, hvis du er i tvivl om hvad forskellen på en osteopat og fysioterapeut er.

Jeg benytter min viden til at vurdere hvilken behandlingsform, der er mest relevant for dig. Behandlingen består derfor af det bedste fra osteopatien, fysioterapi og idrætsfysioterapi.

Min målsætning er:

  • at hjælpe dig med at øge din livskvalitet og afhjælpe dine smerter.

Mine værdier som behandler er:

  • et højt fagligt niveau
  • at behandlingen er skræddersyet til dine behov og ressourcer
  • at give dig redskaberne til at håndtere de helbredsmæssige udfordringer du har

Jeg får stor glæde af at se progression hos mine patienter. Derfor nyder jeg at arbejde med de patienter, der ønsker en aktiv behandlingstilgang, hvor bevægelse er en del af deres behandlingsplan.

Tilsyn

Den 21. september 2022 havde klinikken besøg af Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen fandt “Ingen problemer af betydning for patientsikkerheden”. I tilsynsrapporten kan du læse om tilsynet.

Find klinikken

Klinikken er åben for konsultationer mandag, onsdag og torsdag.

Adresse

Du finder klinikken i Sundhedshuset på adressen:

Granvej 2E, stuen
7190 Billund

Parkering

Mulighed for 2 timers gratis parkering foran (langs Granvej), eller bagved Sundhedshuset (indkørsel fra Hovedgaden eller Ole Kirksvej). Husk at registrere din bil (nummerpladen) på skærmen i venteværelset.